­

phone

desktop

Iedereen die betrokken is bij het geven van cursussen in de opvoeding of opleiding van honden kan lid van O&O worden. Het lidmaatschap is noodzakelijk als je wilt deelnemen aan de cursussen en workshops van O&O.

Meld je hier aan als lid

Kosten
De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 27,50 per jaar voor gewone leden en € 13,75 voor gezinsleden. Bij de eerste inschrijving ben je € 5,- inschrijfgeld verschuldigd.
Na 1 juli betaal je de helft van de contributie, mits je gelijktijdig de contributie van het volgende jaar betaalt.

Wat levert het je op?
Lidmaatschap geeft je niet alleen toegang tot cursussen en workshops van O&O, maar biedt je ook de volgende voordelen:

  • je ontvangt ons vakblad Los Vast vol artikelen over recente ontwikkelingen op opvoedings-, trainings- en gedragsgebied;
  • als lid krijg je toegang tot het ledendeel van de website waar je tal van handige zaken kunt downloaden: folders die je aan je cursisten kunt uitreiken, verslagen van interessante lezingen, draaiboeken (oa organiseren evenement) en toolkits (meer bekendheid geven aan je hondenschool, starten hondenschool etc).
  • als lid van O&O krijg je korting bij je aankopen via Media Boekservice.

Onthoud je lidmaatschapsnummer!
Je lidmaatschapsnummer heb je nodig als je je inschrijft voor een cursus of workshop. Je vindt je nummer op de adreswikkel van Los Vast.

Aanmelden, opzeggen of vragen?
Meld je hier aan als lid. Opzeggen kan alleen schriftelijk of via mail bij de ledenadministratie. Hier kun je ook terecht met vragen over lidmaatschap of betalingen.

 

­

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden van activiteiten, lezingen, acties, onderzoeksresultaten etc!

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­