­

phone

desktop

tekstbanner

 

Hoe goed je je les ook voorbereidt, de praktijk loopt vaak anders. Je hebt immers te maken met zes verschillende cursisten en dus ook met zes verschillende persoonlijkheden. En die willen niet altijd wat jij denkt dat het beste is. Hoe je er voor jezelf de lol in kunt houden? Door te snappen hoe het spel gespeeld moet worden. Wordt omgaan met moeilijke situaties daarmee een kunstje? Nee, het wordt een ware kunst waarin jij ‘in control’ blijft!

Let op!! De lezing is volgeboekt en er is inmiddels een wachtlijst.
Wil je ook op de wachtlijst? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens onze voorjaars’lezing’ willen we je hiervoor de nodige handvatten aanbieden. Ineke van Herwijnen, directeur van de Hondenbescherming, licht alvast een tipje van de sluier op van haar promotieonderzoek naar leer/opvoedstijlen. Daarna volgt een ‘levend theater’ met onder andere Margriet Bolding. Acteurs beelden een aantal uitdagende veldsituaties uit en jij kan meedenken over de beste aanpak en direct zien of die werkt of niet.

Meer info
Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij! Gezien het interactieve karakter van deze workshop is het aantal plaatsen beperkt. Leden kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen € 15,-. PE-punten voor je accreditatie als kynologisch instructeur zijn in aanvraag bij de Raad van Beheer en bij SPPD.

Mail met je aanmelding ajb ook het antwoord op de volgende twee vragen mee:
- Wanneer is voor jou je les of cursus geslaagd/succesvol?
- Wat beïnvloedt volgens jou de verschillen in resultaten die cursisten behalen op de cursus?

De lezing vindt na afloop van de ALV (start 12.30 uur) van 28 april plaats, tussen 14.00 tot 16.30 uur in De Camp Sport & Cultureel Centrum in Woudenberg.

Over Margriet Bolding
Ineke van Herwijnen kennen jullie allemaal wel zo’n beetje bij O&O. Een wellicht nieuwer gezicht is Margriet Bolding. Margriet is in 2001 afgestudeerd in de Persoonlijkheidspsychologie en Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie heeft Margriet bijna vijf jaar gewerkt voor de Provincie Groningen, ondermeer als projectleider personeelsinstrumenten en loopbaanadviseur. Sinds 2006 runt zij haar eigen bureau voor Training en Entertainment. Met succes! In 2008 won ze de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma's voor theaters in heel Nederland.

 

Modules (onze bestsellers!)

Ken je hond

Gedrag en leerprincipes
Zonder complete instructeursopleiding toch meer weten van honden en hun gedrag (voorheen module A)
Lees meer

 

Module b

Didactiek en gezondheid
 een theoretisch fundament om verantwoord en eigentijds les te geven aan cursisten en hun honden
Lees meer

 

Module c

Kynologisch instructeur
 Vervolg op modules a en b - Voldoe aan de landelijke eisen met deze opleiding
Lees meer

 

­

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden van activiteiten, lezingen, acties, onderzoeksresultaten etc!

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­