­

phone

desktop

 

 Momenteel zijn er geen workshops gepland.


Workshop Basisoefeningen trainen

Voor de oefeningen uit programma’s van diverse disciplines (zoals FCI Obedience en FHN G&G) moet de hond over bepaalde technieken beschikken. Bijvoorbeeld voor het maken van wendingen naar links in het volgprogramma moet de hond met zijn achterpoten kunnen overstappen als zijn voorpoten op de plaats draaien. Deze technieken leren we de hond eerst aan voordat er een linker wending in het volgen gemaakt gaat worden. Zo kijken we voor alle oefeningen uit het programma welke technieken en spieren de hond nodig heeft om de oefening goed te kunnen uitvoeren. De technieken nodig voor de oefeningen, leren de honden onder andere bij de basisoefeningen.

Basisoefeningen zijn hiernaast belangrijk voor het vergroten van het contact met de handler, het vergroten van de snelheid, voor het tweezijdig goed ontwikkelen van de spieren van de hond en de controle/ beheersing van het lichaam. Wil je meer weten over het aanleren en verbeteren van de basis oefeningen trainen voor diverse disciplines.

Datum: Momenteel zijn er geen workshops gepland.
Aan bod komen de basistrainingsoefeningen zoals onder andere het spelen, aanraken target, niet verplaatsen van pootjes, “straight”, krukje en het innemen van de startpositie.

Prijs:
€ 75,00.

Wijze van betalen
Betalingen binnen Nederland geschieden bij voorkeur via een eenmalige machtiging aan O&O. Indien op een andere wijze dan via machtiging wordt betaald, worden de kosten vermeerderd met € 3,50.

Inschrijven kan hier!
 


Tweedaagse workshop trainingsmethoden FCI obedience

Wil je meer weten over het aanleren en verbeteren van de oefeningen uit het FCI-obedienceprogramma? O&O organiseert in Dogcenter in Kerkwijk een tweedaagse workshop trainingsmethoden FCI obedience. Deze workshop wordt verzorgd door Daniëlle Stoutjesdijk. Aan bod komen de basistrainingsoefeningen zoals spelen, aanraken target, “straight”, twist, draai, om een pion sturen en het innemen van de startpositie. Hiernaast gaan we kijken naar het aanleren en verbeteren van de oefeningen uit het FCI-obedienceprogramma waaronder volgen, apporteren, vak zenden, posities tijden het volgen en posities op afstand.

Je kunt de workshop mét of zonder hond volgen.

Data: Momenteel zijn er geen workshops gepland.

Prijs
De tweedaagse workshop mét hond kost € 150,00 en zonder hond € 90,00.
Koffie en thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Wijze van betalen
Betalingen binnen Nederland geschieden bij voorkeur via een eenmalige machtiging aan O&O op het inschrijfformulier. Indien op een andere wijze dan via machtiging wordt betaald, worden de kosten vermeerderd met € 3,50.


Workshop trainingsmethoden FCI obedience (1 dag)
O&O organiseert in Dogcenter in Kerkwijk een 1-daagse workshop trainingsmethoden met specifiek de nieuwe oefeningen uit het FCI-obediencereglement 2016. Deze workshop wordt verzorgd door Daniëlle Stoutjesdijk. Wil je meer weten over de wijzigingen in de oefeningen en ben je benieuwd naar de trainingsmethoden om de nieuwe oefeningen aan te leren? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op de website.

Je kunt de workshop mét of zonder hond volgen. Inschrijving staat ook open voor niet-O&O-leden.

Data: Momenteel zijn er geen workshops gepland.

Prijs
De 1-daagse workshop is met hond €75,00 en zonder hond €45,00.
Koffie en thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Wijze van betalen
Betalingen binnen Nederland geschieden bij voorkeur via een eenmalige machtiging aan O&O op het inschrijfformulier. Indien op een andere wijze dan via machtiging wordt betaald, worden de kosten vermeerderd met € 3,50.

­

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden van activiteiten, lezingen, acties, onderzoeksresultaten etc!

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­