­

logo O&O

logo O&O

Bijscholing verbeteren trainings-skills van de instructeur

Doel van de bijscholing
Als instructeur kom jij tot een hoger niveau van training en beschik je over extra vaardigheden om jouw cursisten en hun honden weer een stapje (of meer) verder te helpen.

Inhoud bijscholing
Op beide dagen starten we met een kort theorieblokje over hoe je met succes jouw trainingsdoelen kunt bereiken.
Daarna gaan we praktisch aan de slag met wat je als deelnemer verder wilt uitdiepen. Voorbeelden: een dummy of blok halen/terugbrengen/loslaten, sorteren, posities tijdens het volgen, blijf, de beloning afbouwen… 
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en wat voor de ene hond werkt, hoeft dat voor de andere niet te doen. Door te kijken naar individuele combinaties, ga je aan het einde van de workshop met een rugzak vol ideeën richting jouw cursisten.

Voor wie?
Vanuit alle takken van de hondensport ben je welkom, mits je instructeur bent en kennis hebt van de leerprocessen. Daarnaast dien je lid te zijn van O&O.
Er zijn 6 plaatsen voor deelnemers met hond en 8 plaatsen voor deelnemers zonder hond.

Door wie?
De workshop wordt verzorgd door Bianca van Gils. Ze is docent voor de opleiding kynologisch instructeur (KI). In 2018 werd ze Nederlands kampioen FCI Obedience en regelmatig volgt ze internationale seminars over trainingstechnieken. Haar hart ligt bij de praktijk.

Cursusduur en -prijs, accreditatie
De tweedaagse workshop met hond kost € 200,00
De tweedaagse workshop zonder hond kost € 150,00
De sheets (theorieblok), koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Je krijgt een bewijs van deelname.
Accreditatiepunten zijn toegekend door Raad van Beheer: Categorie A 45 punten.

Extra informatie
Neem je deel met hond? Houd er dan rekening mee dat de hond alleen de trainingshal in mag op het moment dat je met jouw hond het gekozen onderdeel uitdiept bij de docent. Dit om een zo optimaal mogelijke leeromgeving voor de hond te bieden.
Op momenten dat de hond niet ingezet wordt, mag hij/zij in de auto wachten of in een meegebrachte bench aan de zijkant van de hal verblijven.

Inschrijven
Je kunt je alleen voor deze module inschrijven als jij persoonlijk lid bent van O&O.
Dit kan via "Mijn O&O" (Activiteiten). Na de inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Niets ontvangen? Kijk dan in je spambox.

Je kunt je voor een volgeboekte cursus op de reservelijst laten plaatsen door je aan te melden voor de betreffende cursus. Hiervoor betaal je niets.

Onze Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cursusdata
Cursusdata vind je hier
Staat er nog niets gepland en heb je belangstelling; stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cursuslocatie
De Camp (De Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg / 033 286 4748)

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­