­

logo O&O

logo O&O

Groep honden

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de website www.hondenopvoeding.nl. Door deze webpagina's te raadplegen stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.
Opleiding & Ontwikkeling voor mens en hond (hierna te noemen als O&O) aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij O&O of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan O&O. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door O&O.
Denkt u aanspraak te maken op het auteursrecht van gebruikt beeldmateriaal? Informeer ons hierover. De betreffende afbeelding zal dan per omgaande verwijderd worden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan O&O verstrekt, worden opgenomen in de database van O&O. Deze gegevens worden door O&O gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van O&O valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving

Alle rechten voorbehouden.

1 september 2023

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­