­

phone

logo O&O

tekstbanner

Interactieve lezing over ‘lastige’ cursisten

Zondag 27 november organiseert O&O na afloop van de algemene ledenvergadering traditiegetrouw een lezing. Voor de tweede maal hebben we Sabrina Brando en Simon Prins bereid gevonden dit op de voor hun kenmerkende onderhoudende wijze te doen. Maar ook jullie moeten aan de bak; het wordt een interactief gebeuren.


Iedere instructeur krijgt ermee te maken: cursisten die je voor een uitdaging stellen. De jamaar-cursist, de ikbenvolstrekthulpeloosdushelpme-cursist, de hijmoetmaargewoonnaarmeluisterenzondervoer-cursist, de ikkanhetnietlatenomaanderiemtesjorren-cursist, de ikvraagomhetvragen-cursist en de ikweethetveelbeterdanjij-cursist. Hoe ga je hiermee professioneel om en zorg je dat iedereen uit jouw groep voldoende aan bod komt?

We gaan het er 27 november over hebben. Heb je een uitdaging die je graag aan de orde ziet komen? Mail die dan mee met je aanmelding en wie weet!
De lezing is gratis voor O&O-leden en we zijn met de Raad in gesprek over accreditatiepunten voor je erkenning als kynologisch instructeur. Hierover later meer. Geef bij je inschrijving aan of je hiervoor in aanmerking wilt komen; dan zorgen we dat er een certificaat voor je klaarligt.
Inschrijven is niet meer mogelijk

Datum & tijd: zondag 27 november 2016. De algemene ledenvergadering start om 13.00 uur. Aansluitend is de lezing.
Locatie: Aurora, De Woerd 3A, 3972 KD Driebergen

Modules (onze bestsellers!)

Ken je hond

Gedrag en leerprincipes
Zonder complete instructeursopleiding toch meer weten van honden en hun gedrag (voorheen module A)
Lees meer

 

Module b

Didactiek en gezondheid
 een theoretisch fundament om verantwoord en eigentijds les te geven aan cursisten en hun honden
Lees meer

 

Module c

Kynologisch instructeur
 Vervolg op modules a en b - Voldoe aan de landelijke eisen met deze opleiding
Lees meer

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­