­

phone

logo O&O

tekstbanner


Het geheel van de opleiding tot Kynologisch Instructeur, via het modulair onderwijs, wordt voortaan afgerond met de uitgave van een Diploma Kynologisch Instructeur. De cursisten die dit najaar de Module C, met goed gevolg, hebben afgerond, hebben inmiddels een certificaat ontvangen.
Leden, die de Modules A, B en C hebben afgerond, kunnen het diploma Kynologisch Instructeur O&O aanvragen.  Dit kun je doen door je certificaat van Module C in te scannen en dit, met het verzoek voor het diploma Kynologisch Instructeur en je adresgegevens, te mailen naar het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je krijgt je diploma dan toegestuurd.
Let op: dit geldt alleen voor cursisten die Modulair onderwijs hebben gevolgd. Voor leden, die AV en/of OH hebben gevolgd komen er dit jaar bijscholingscursussen.

Modules (onze bestsellers!)

Ken je hond

Gedrag en leerprincipes
Zonder complete instructeursopleiding toch meer weten van honden en hun gedrag (voorheen module A)
Lees meer

 

Module b

Didactiek en gezondheid
 een theoretisch fundament om verantwoord en eigentijds les te geven aan cursisten en hun honden
Lees meer

 

Module c

Kynologisch instructeur
 Vervolg op modules a en b - Voldoe aan de landelijke eisen met deze opleiding
Lees meer

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­