­

phone

logo O&O

tekstbanner

HRH

Najaarslezing volgeboekt
Zet je zelf op de wachtlijst

De najaarslezing 'Zware jongens Pittige meiden' rond hoog-risicohonden die aansluitend op de ALV gehouden wordt is helaas al volgeboekt. Wil je toch nog een kans maken op deelname, zet je dan op de wachtlijst.
Stuur hiervoor een e-mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Er is de laatste tijd veel te doen over de zogenoemde ‘hoog-risicohonden’ (HRH’s). O&O houdt zich hier ook al een tijd mee bezig, maar dan met een positieve insteek: maatschappelijk verantwoord hondenhouderschap en een prettig hondenleven. De afgelopen 1 ½ jaar bogen wij ons, samen met mensen die deze rassen als geen ander kennen, daarom over het project ‘Zware jongens en Pittige meiden’.
De uitkomsten van anderhalf jaar onderzoek in nauwe samenwerking met rasverenigingen, ervaren eigenaren, fokkers en asielmedewerkers, zijn van groot belang voor hondeninstructeurs en hebben geleid tot een reeks bijscholingsdagen voor kynologisch instructeurs. Daarnaast organiseert O&O voor iedereen een najaarslezing rond hetzelfde onderwerp.

De lezing is gratis voor O&O-leden. We zijn met de Raad in gesprek over accreditatiepunten voor je erkenning als kynologisch instructeur. Geef bij je inschrijving aan of je hiervoor in aanmerking wilt komen; dan zorgen we dat er een certificaat voor je klaarligt.
Niet-leden kunnen de lezing bijwonen voor slechts € 10,-. Wanneer zij zich tegelijkertijd aanmelden als lid, krijgen zij de € 5,- administratiekosten cadeau. Zie voor het hoe en wat ook pag. 43 van LosVast nr 3 2017

Datum & tijd: zondag 3 december 2017. De algemene ledenvergadering start om 13.00 uur. Aansluitend is de lezing.
Locatie: Aurora, De Woerd 3A, 3972 KD Driebergen
Inschrijven: via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij je aanmelding je lidnummer! Niet-leden: je inschrijving telt pas mee nadat je het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt naar IBAN: NL94 INGB 0005 2762 92 t.n.v. Ned Ver Instr in Hondenopvoeding en Opleiding (onder vermelding van: lezing najaars-ALV).

Schrijf op tijd in; vol = vol. Sluiting inschrijving is op 25 november.

Modules (onze bestsellers!)

Ken je hond

Gedrag en leerprincipes
Zonder complete instructeursopleiding toch meer weten van honden en hun gedrag (voorheen module A)
Lees meer

 

Module b

Didactiek en gezondheid
 een theoretisch fundament om verantwoord en eigentijds les te geven aan cursisten en hun honden
Lees meer

 

Module c

Kynologisch instructeur
 Vervolg op modules a en b - Voldoe aan de landelijke eisen met deze opleiding
Lees meer

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­