­

phone

desktop

Er staat een zonnige zomervakantie voor de deur te trappelen. Alles staat in bloei, alles groeit. Wat een mooie tijd is dit! De zomer is ook een mooie tijd om te werken aan je eigen groei en bloei als instructeur. Niet in het standaardwerk, maar juist in leuke, nieuwe en creatieve ideeën die jouw lessen nóg leuker maken voor jouw cursisten en hun viervoeters. Daarom mag 'Trainen met een twist' van Judith Lissenberg eigenlijk niet aan jouw stapel vakantieboeken ontbreken!

Bestel ‘Trainen met een twist’ dus snel bij O&O!

­

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden van activiteiten, lezingen, acties, onderzoeksresultaten etc!

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06-12113055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­