­

phone

logo O&O

De gedragswetenschap staat niet stil en O&O volgt deze op de voet. Graag nemen we jou hierin mee. We zijn dit jaar daarom meteen maar goed begonnen en hebben een eerste stap gezet richting een nieuwe modulestructuur voor de opleiding van Kynologisch Instructeur. Met als primeur: de module Ken je hond, die de ‘oude’ module A zal vervangen.


 
 De onderwerpen die in module A aan bod kwamen, hebben we kritisch opnieuw bekeken en geijkt aan de nieuwste kennis van zaken. Daarnaast hebben wij nieuwe, actuele onderwerpen en inzichten aan de lesstof toegevoegd, gebaseerd op wetenschappelijke feiten en in de praktijk getoetste methodes. Zo gaan we in Ken je hond nu ook uitgebreid in op emoties bij honden, welzijn en levensbehoeften, opvoeden versus trainen, kinderen en honden en het steeds belangrijker wordende onderwerp hondenetiquette.
 
Kortom: deze module sluit nóg beter aan bij de behoefte aan kennis van eigentijdse instructeurs!
Ben jij een (toekomstig) kynologisch instructeur, hondenprofessional of geïnteresseerde hondeneigenaar? Pak dan je kans en schrijf je dan nu in voor de laatste plekken in een van onze cursussen. Dit voorjaar organiseren we drie modules: in Woudenberg (maar deze zit al vol), Dronten en een avondcursus in Woudenberg, voor de niet-ochtendmensen en voor diegenen voor de weekenden heilig zijn.

Blijf up-to-date: Ken je hond!

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­