­

phone

logo O&O

Joan achter computer


Ook bij O&O doen we er alles aan om binnen de gestelde grenzen en mogelijkheden, op veilige manier ons werk voort te zetten. En dus hebben we gisteravond, bij wijze van proef, aan een kleine groep cursisten online lesgegeven.

Zowel de docenten als de cursisten konden vanuit hun eigen huis deelnemen aan de les. Het was even wennen en hier en daar moesten we ons lesprogramma wat aanpassen. Maar na afloop konden we tevreden concluderen dat de missie was geslaagd. We zullen nu gaan kijken of we ook de andere theorie lessen op deze manier kunnen gaan vormgeven en hiermee onze cursisten van dienst kunnen zijn.

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­