­

phone

logo O&O

Omdat er zondag 9 augustus gestemd gaat worden over personen in de ALV, kan de ALV niet plaatsvinden via ZOOM, zoals eerder wel was aangekondigd.
O&O gebruikt morgen daarom een ander online-platform waarin het wél mogelijk is om je stem uit te brengen. Vandaag ontvang je hierover een mail.

Inloggen op dat platform gaat via een twee-staps beveiliging: eerst krijg je (zaterdag de 8ste) een persoonlijke uitnodigingsmail met link, daarnaast krijg je via een SMS een persoonlijke inlogcode.

WE HEBBEN DUS ZOWEL JE MAILADRES ALS JE MOBIELE NUMMER NODIG! Heeft O&O dit niet of heb je aan het einde van zaterdag nog geen mail ontvangen? Mai dan je mailadres én je 06-nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HULP NODIG?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom zitten we morgen vanaf 11.00 uur voor je klaar in een ZOOM-supportsessie. Ga daarvoor zondag vanaf 11.00 uur naar:

https://us02web.zoom.us/j/87007611487?pwd=ZmZPNy9mT0pkQ3ozTnRSNDdwM0FNUT09

Om 13.00 uur begint de ALV en moet je ingelogd zijn in de beveiligde ALV-omgeving.

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­