­

phone

logo O&O

 

Het zal velen van jullie niet zijn ontgaan: er is iets fout gegaan met het innen van de contributie 2020. Een aantal van jullie heeft al wel kunnen betalen. We doen nu ons best om die leden eruit te vissen en sturen binnenkort een nieuw betalingsverzoek via e-mail naar de mensen die nog moeten betalen. 

Let op! Als je niet zeker weet of wij jouw (actuele) e-mailadres hebben: geef dit dan alsjeblieft door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb je laatst je e-mailadres al wel doorgegeven voor deelname aan de afgelopen ALV? Stuur dan toch OOK je mailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aangezien dit alleen voor de ALV is gebruikt en niet is verwerkt in onze ledenadministratie!  

Hartelijk dank!

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­