­

logo O&O

logo O&O

bloemen met Gerbera


Maud, Quirine en Gré erelid!

Het heeft onze vereniging behaagd om drie kanjers van het O&O-kader te benoemen tot erelid! En dat werd tijd! Maud Grevelink (lidnummer 34! en lid sinds 1 januari 1981), Quirine Potter van Loon (lid 298 sinds 15 maart 1986) en Gré Hooijmeijer (lid 329 en lid sinds 1 januari 1987)  hebben zich vanaf hun aantreden tot en met de dag van vandaag altijd hard gemaakt voor de kwaliteit van de opleidingen van O&O.

Het is ondoenlijk om allemaal op te sommen wat zij hebben gedaan want die lijst wordt oneindig. Maar zonder hen was O&O niet geworden tot wat zij nu is. Het erelidmaatschap kwam voor hen als een slag bij heldere hemel maar is voor de vereniging een kleine maar logische  blijk van waardering voor hun enorme inzet. Hiermee voegen Maud, Q en Gré zich in het prachtige, eervolle rijtje van overige O&O-ereleden: Loes van den Bogaard-Mutze (†) en Martin Brouwer.

 

ereleden

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­