­

logo O&O

logo O&O

Hierbij nodigen we je van harte uit voor de Algemene ledenvergadering op 27 november 2022 Aanvang 13.00 uur (Vanaf 12:30 uur is de Zoom-ruimte open zodat je je geluid en camera kunt testen.) Zorg dat je minstens 5 minuten voor aanvang deelneemt aan de sessie zodat er op tijd begonnen kan worden. Deze vergadering vindt online plaats via Zoom. De agenda, begroting en alle relevante stukken vind je vanaf vandaag in de ledenblibliotheek in het ledendeel van onze site. De inloggegevens voor deze Zoom-vergadering vind je ook na inloggen op het ledendeel. We heten je welkom met virtuele koffie of thee!

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­