­

logo O&O

logo O&O

Als instructeur kom jij tot een hoger niveau van training en beschik je over extra vaardigheden om jouw cursisten en hun honden weer een stapje (of meer) verder te helpen.

Op de zaterdagen 9 en 23 september wordt, bij voldoende deelname, de tweedaagse workshop 'Trainen is leuk!? - Kynologisch instructeur plus' gegeven.
Inschrijven voor de workshop kan zowel mét als zonder hond.

Voor wie?
Vanuit alle takken van de hondensport ben je welkom, mits je instructeur bent en kennis hebt van de leerprocessen. Daarnaast dien je lid te zijn van O&O.
Er zijn 6 plaatsen voor deelnemers met hond en 8 plaatsen voor deelnemers zonder hond.

Inschrijven
Je kunt je alleen voor deze module inschrijven als jij persoonlijk lid bent van O&O. Dit kan via "Mijn O&O" (Activiteiten).

Hier lees je er alles over!

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­