­

logo O&O

logo O&O

Vanaf nu kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen van (een van) de O&O-modules.
Op die manier kun je je interesse in specifieke modules aangeven. Doordat je hierbij ook je postcode vermeldt, hebben wij de mogelijkheid om cursussen zo dicht mogelijk bij de aanmelders te organiseren, of op een voor de deelnemers zo centraal  mogelijk gelegen plek.

Wanneer we aan de slag gaan met het plannen van een nieuwe module, ontvangen mensen op de wachtlijst automatisch een e-mail met de melding dat de inschrijvingen (binnenkort) van start gaan. Jij bent hiervan dan als een van de eersten op de hoogte en hebt dus voorrang bij (tijdige) inschrijving. Als je je op dat moment niet inschrijft, heb je de vrijheid om jezelf opnieuw op de wachtlijst te zetten voor de volgende planning.

Je kunt jezelf hier op de wachtlijst zetten voor een module. (Vul alsjeblieft alle invulvelden in.)

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­