­

logo O&O

logo O&O

Dutch Cell Dogs organiseert dit jaar weer een superinteressant en inspirerend seminar met een vooraanstaande expert op het gebied van hondengedrag en -training, Simone Mueller. 
Schrijf je nú in en ontdek nieuwe manieren om jachtgedrag bij je hond te beheersen.
Voor O&O leden is er 10% korting!


Simone MuellerIs jagen de favoriete bezigheid van je hond? Maar werkt dit jachtinstinct op je zenuwen? In plaats van spelbreker te zijn, kun je samen met je hond op jacht gaan en als team groeien! Zou het niet geweldig zijn als je een manier kon vinden om de enorme motivatie en het plezier die je hond haalt uit najaag gedrag te benutten en zo de band met jouw hond te versterken?
De meeste conventionele trainingsprogramma’s zijn gericht op het onderbreken en stoppen van het jachtgedrag van de hond, hetzij door een terugroepactie of door geconditioneerde pijn of angst. Het probleem met beide methoden is dat ze ingaan tegen de natuur van de hond en wat hij op dat moment echt wil, namelijk: jagen!

Wil je in één weekend leren hoe het anders kan? En toewerken naar plezierige wandelingen die speels en ontspannend zijn? Ontdek hoe je samen met je hond kunt jagen en jullie band kunt versterken!

 


O&O-leden hebben in de laatste nieuwsbrief een kortingscode ontvangen


Wie is stichting Dutch Cell Dogs

Stichting Dutch Cell Dogs brengt asielhonden samen met gedetineerden en cliënten in een uniek trainingsprogramma. Samen ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden, laten oude patronen los en halen het beste in elkaar naar boven. Dit biedt asielhonden een nieuwe kans op een liefdevol thuis en helpt gedetineerden en cliënten bij meer zingeving en een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­